Luft/luft Värmepump

En luft/luftvärmepump utvinner värme ur uteluften som den sedan sprider inomhus. Precis som våra andra värmepumpar är även luftvärmepumpen ett bra val för miljön och hjälper till att sänka dina värmekostnader. Under varma sommardagar kan du få skön kyla genom att använda den som air-condition.

Luft/luftvärmepumpen har många fördelar både för ditt hus, din ekonomi och ditt vardagsliv. Jämfört med andra värmepumpar är installationskostnaden låg. Har du direktverkande el är luftvärmepumpen ett bra kompliment. Bättre luftkvalité som dessutom är fri från fukt och lukt är fler bonuseffekter. Dessutom kan du göra en ekonomisk besparing som kan nå upp till 50% på den värmekostnad du har idag.

Ett smart val även för fritidshus, garage, uterum och sommarstuga

Bosch luft/luftvärmepumpar är en optimal värmelösning för fritidshus, sommarstuga, garage och uterum. Luftvärmepumpen täcker värmebehovet och har samtidigt en underhållsfunktion som ser till att hålla temperaturen på +10° C när du inte är på plats. Under varma dagar kan du även ställa in luft/luftvärmepumpen för att ge svalka.